Reizen Thor

Over ons

Wij zijn een familiale onderneming en zijn reeds 50 jaar actief in het autocartoerisme. We hebben ervoor gekozen om klein te blijven, zodat wij u persoonlijk kunnen bedienen en bijstaan op onze reizen. Hierdoor hebt u rechtstreeks contact met de familie Roose en bent u duidelijk geen nummer maar een reisvriend. Gedurende onze reizen worden regelmatig stops ingelast en, voor uw veiligheid, kiezen we niet voor vermoeiende nachtreizen maar lassen we, indien nodig, een comfortabele overnachting in op de heen- of terugreis. We proberen op onze reizen het juiste evenwicht te vinden tussen cultuur, natuur, gastronomie en ontspanning.

team

Prijzen

Al onze meerdaagse reizen zijn berekend per persoon op basis van volpension vanaf het middagmaal van de eerste dag tot en met het middagmaal van de laatste dag (uitgezonderd dranken), tenzij anders vermeld in de reisfolder. In al onze reizen zijn ook steeds de plaatselijke uitstappen per autocar inbegrepen in de prijs (tenzij anders vermeld). In onze prijs zijn ook steeds BTW en Garantiefonds inbegrepen.

prijzen

Onze autocar

We hebben gekozen voor een comfortabele autocar in 4-sterren uitvoering, waarbij u meer beenruimte heeft. We vernieuwen onze autocar regelmatig en opteren voor een optimaal comfort en veiligheid. Onze autocar is uitgerust met comfortabele relaxzetels met ruime zetelafstand, toilet, bar, dvd-speler, verstelbare voetsteunen, individuele verlichting en verluchting, airco, een superzachte luchtvering, ABS, ASR, ESP en Voith retarder. De plaatsen in de autocar worden toegekend volgens datum van inschrijving en blijven dezelfde gedurende de ganse reis. Alle plaatsen zijn comfortabel en bieden een goed zicht.

autocar

Onze reizen

Al onze eigen georganiseerde reizen vertrekken vanuit Aartrijke, om geen tijd te verliezen met langdurige ophaaldiensten. Naast het kantoor hebben wij een afgesloten parking die gratis ter beschikking staat van onze klanten. Wij zorgen voor een veilige parking, maar zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of beschadiging. De plaatsen in de autocar worden toegekend volgens datum van inschrijving en blijven dezelfde gedurende de ganse reis. Alle plaatsen zijn comfortabel en bieden een goed zicht. De hotels en restaurants worden door ons persoonlijk nauwkeurig uitgezocht, omdat wij vinden dat een goede nachtrust in een comfortabel hotel en smakelijke en gevarieerde maaltijden een belangrijk onderdeel zijn voor het welslagen van de reis.

reizen